Actueel Ons breaking nieuwspunt!

Van competitie-uitslagen tot bestuursmededelingen en van sponsornieuws tot toernooiaankondigingen. Het hele jaar door vinden er tal van ontwikkelingen plaats binnen LTVZ. Het laatste breaking nieuws vind je hier!

Openingsfeest tennisseizoen

Openingsfeest tennisseizoen

Op zaterdag 15 april gaan we het tennisseizoen feestelijk openen met een gezellige avond waarin we aandacht besteden aan de nieuwe hoofdsponsor ForTop en de pas aangelegde LED-verlichting door Sportverlichting.com. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer
Klaarmaken tennisbanen

Klaarmaken tennisbanen

De afgelopen zaterdagen is al hard gewerkt aan het klaarmaken van de tennisbanen. Er is nog veel werk te doen. Alle helpende handen zijn van harte welkom. Kun je 1 of meerde ochtenden helpen (Zaterdag 11, 18 en 25 maart)? Geef je op bij Erik Traag door een mail te sturen naar erik_traag@hotmail.com .

Lees meer
Jeugdtrainer

Jeugdtrainer

Ons eigen lid Edwin Smit heeft aangeboden om vrijwillig tennislessen te geven voor de jeugd op de vrijdagen van 16.00 tot 19.00 uur. Hij neemt deze taak op zich omdat hij het jammer vindt dat er tot nu toe nog geen trainer voor de jeugd is gevonden. Hij is geen officiële tennistrainer maar vindt het leuk en belangrijk om de jeugdleden van LTVZ in spelvorm te leren tennissen en de basistechniek bij te brengen. Plezier in het spel en samen spelen is het belangrijkste.

Lees meer
Overlijdensbericht Gonny van Gelder Overlijdensbericht Gonny van Gelder

Overlijdensbericht Gonny van Gelder

Wij ontvingen het verdrietige bericht dat op donderdag 3 november jongstleden oud lid Gonny van Gelder is overleden.

Lees meer
Afsluiting Tennisseizoen

Afsluiting Tennisseizoen

Zaterdag 26 november sluiten we het tennisseizoen af met een potje tennis en aansluitend een feestje en lekker eten.

Lees meer
Gezellig ouder/kindtoernooi

Gezellig ouder/kindtoernooi

Op zaterdag 29 oktober vond het ouder/kindtoernooi plaats bij LTV Zwartsluis. In dit toernooi tennissen jeugdleden van LTVZ met een volwassene (bijvoorbeeld vader/moeder/opa/oma) tegen elkaar.

Lees meer
Zeer geslaagd Coop-open Zeer geslaagd Coop-open

Zeer geslaagd Coop-open

Tennisvereniging LTV-Zwartsluis organiseerde afgelopen week het jaarlijkse Coop-open tennistoernooi. In totaal deden 40 teams mee aan het toernooi verdeeld over 7 categorieën. Naast de Sluiziger tennissers waren er ook veel deelnemers uit de regio.

Lees meer
Inschrijving voor najaarscompetitie kan tot 10 juni

Inschrijving voor najaarscompetitie kan tot 10 juni

J​aarlijks organiseert de KNLTB een najaarscompetitie van 5 weken in de periode van september tot november. Je kan je team opgeven door uiterlijk 10 juni een mail te sturen naar competitie.ltvzwartsluis@gmail.com

Lees meer
Inschrijving Zwartewatertoernooi 16 t/m 25 juni

Inschrijving Zwartewatertoernooi 16 t/m 25 juni

De inschrijving voor het Zwartewatertoernooi is geopend. Via mijnknltb.toernooi.nl kunnen leden zich inschrijven voor het toernooi dat dit jaar door Genemuiden en in wordt georganiseerd.

Lees meer
“Hier hangt geen ouderwetse tannis-sfeer. Iedereen is welkom en voelt zich thuis” - Bianca

Agenda Laat deze data je niet passeren!

Competitie: gemengd dubbel 17+ en gemengd dubbel 35+ vanaf 19.00 uur

Lees meer

competitie: dames dubbel 19.00 uur

Lees meer

competitie: heren dubbel 13.00 uur

Lees meer