Actueel Ons breaking nieuwspunt!

Van competitie-uitslagen tot bestuursmededelingen en van sponsornieuws tot toernooiaankondigingen. Het hele jaar door vinden er tal van ontwikkelingen plaats binnen LTVZ. Het laatste breaking nieuws vind je hier!

PLUS-Open toernooi wederom een succes

PLUS-Open toernooi wederom een succes

​Tennisvereniging LTV-Zwartsluis organiseerde afgelopen week het jaarlijkse Plus-open tennistoernooi. In totaal deden 88 deelnemers mee aan het toernooi verdeeld over 8 categorieën.

Lees meer
Een warm, sportief en geslaagd Zwatewatertoernooi

Een warm, sportief en geslaagd Zwatewatertoernooi

Dit jaar is het jeugdtoernooi in een nieuwe opzet gespeeld. Niet een hele week wedstrijden spelen maar alles op één dag. Vrijdag 7 juli vond het Zwartewatertoernooi voor jeugdspelers plaats in Hasselt. Tweeëntwintig jeugdige tennisser uit de drie watersteden streden tegen elkaar in 3 categorieën.

Lees meer
Agenda Algemene Ledenvergadering woensdag 31 mei 2023

Agenda Algemene Ledenvergadering woensdag 31 mei 2023

Alle leden zijn uitgenodigd voor de ALV op woensdag 31 mei 2023 om 20.00 uur in het clubgebouw van LTVZ

Lees meer
​Kom tennissen tijdens de Zomerchallenge bij LTV-Zwartsluis ​Kom tennissen tijdens de Zomerchallenge bij LTV-Zwartsluis

​Kom tennissen tijdens de Zomerchallenge bij LTV-Zwartsluis

Wil je tijdens de zomerstop of rond de zomervakantie toch lekker sporten? Dan kan dat met de Zomerchallenge op de tennisbanen van LTV-Zwartsluis. Voor een bedrag van €30,- kun je in de maanden juli, augustus en september onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen. Bovendien kun je deelnemen aan een toernooi als de Coop-open. Tijdens deze toernooien zijn de banen niet beschikbaar voor vrij tennissen.

Lees meer
Jaarlijkse Algemene Vergadering 31 mei

Jaarlijkse Algemene Vergadering 31 mei

Op woensdag 31mei om 20.00 uur wordt de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden.

Lees meer
Openingsfeest tennisseizoen

Openingsfeest tennisseizoen

Op zaterdag 15 april gaan we het tennisseizoen feestelijk openen met een gezellige avond waarin we aandacht besteden aan de nieuwe hoofdsponsor ForTop en de pas aangelegde LED-verlichting door Sportverlichting.com. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer
Klaarmaken tennisbanen Klaarmaken tennisbanen

Klaarmaken tennisbanen

De afgelopen zaterdagen is al hard gewerkt aan het klaarmaken van de tennisbanen. Er is nog veel werk te doen. Alle helpende handen zijn van harte welkom. Kun je 1 of meerde ochtenden helpen (Zaterdag 11, 18 en 25 maart)? Geef je op bij Erik Traag door een mail te sturen naar erik_traag@hotmail.com .

Lees meer
Jeugdtrainer

Jeugdtrainer

Ons eigen lid Edwin Smit heeft aangeboden om vrijwillig tennislessen te geven voor de jeugd op de vrijdagen van 16.00 tot 19.00 uur. Hij neemt deze taak op zich omdat hij het jammer vindt dat er tot nu toe nog geen trainer voor de jeugd is gevonden. Hij is geen officiële tennistrainer maar vindt het leuk en belangrijk om de jeugdleden van LTVZ in spelvorm te leren tennissen en de basistechniek bij te brengen. Plezier in het spel en samen spelen is het belangrijkste.

Lees meer
Overlijdensbericht Gonny van Gelder

Overlijdensbericht Gonny van Gelder

Wij ontvingen het verdrietige bericht dat op donderdag 3 november jongstleden oud lid Gonny van Gelder is overleden.

Lees meer
“Hier hangt geen ouderwetse tannis-sfeer. Iedereen is welkom en voelt zich thuis” - Bianca

Agenda Laat deze data je niet passeren!