Agenda Laat deze data je niet passeren!

Van het Zwartwatertoernooi tot ons dubbelkampioenschap en van het Open LTVZ tot de Kerstborrel. Het hele jaar door organiseren we tal van evenementen, kampioenschappen en toernooien. Laat de data waarop ze plaatsvinden niet passeren!

Er zijn op dit moment geen evenementen gepubliceerd.

“Zowel bij de junioren als senioren hangt een goede sportieve sfeer” - Geert

Actueel Ons breaking nieuwspunt!

LTVZ 50-jaar!

LTVZ 50-jaar!

15 juni was de grote dag, het 50 jarig jubileumfeest van onze vereniging. De dag was in drie delen gesplitst waarbij we begonnen met de jeugd. De jeugdcommissie had samen met trainster Monique een uitgebreid en afwisselend programma samengesteld. In de tent kon aan de bingo mee worden gedaan en binnen kon er geknutseld worden en werden de gezichten van de jeugdige spelers en speelsters geschminkt. Op de banen werden allerlei spellen gedaan. Er was een heus tenniskanon en voor de fanatiekelingen was er ook een servicemeter. Na afloop werden de hongerige magen gevuld met broodjes knakworst en een lekker ijsje. De middag was voor oud-bestuursleden, sponsoren en genodigden. Tijdens een heerlijke high tea werden herinneringen opgehaald en hebben voorzitter Jacco Prikken en erelid en oprichter Piet Kleingeld enkele woorden gesproken. Piet Kleingeld en Anneke Olland hebben een wisselbeker aangeboden aan de club. Deze beker willen we gaan verbinden aan een (jeugd)toernooi. Suggesties zijn van harte welkom. Op Zwartsluis actueel staat een uitgebreid verslag van deze middag. https://www.zwartsluisactueel.nl/2019/06/15/vijftig-jaar-oude-club-nog-springlevend/ Het jubileum is afgesloten met een spetterend feest in en om de kantine van onze club. De BTW-band uit Hardenberg wist de stemming er goed in te krijgen en de dansvloer was goed gevuld. Het organiserend comité heeft ervoor gezorgd dat het een prachtige dag is geworden waar iedereen nog lang over na zal praten. Kijk voor nog meer foto’s ons clubalbum.

Lees verder
Kampioenschap voor het heren dubbel team 17+ 1ste klasse vrijdagavond!

Kampioenschap voor het heren dubbel team 17+ 1ste klasse vrijdagavond!

Het heren dubbel team 17+ onder leiding van Emiel, Cees, Wim, Boaz, Robin, Gilbert en Adriaan zijn kampioen geworden in de 1ste klasse vrijdagavond! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Lees verder
Damesteam LTVZ pakt de titel!

Damesteam LTVZ pakt de titel!

Het tweede team van LTV Zwartsluis in de damesdubbel zaterdagcompetitie derde klasse is onlangs kampioen geworden! Op de foto het kampioensteam met van links naar rechts Erica Prikken, Marijke Pijnappel, Gea Schouten, Truus van Es en Helma Admiraal. Foto: Jelmer Poelsma

Lees verder