Voor iedereen een game!

Natuurlijk kun je als lid van LTVZ altijd deelnemen aan competities van de KNLTB. De Nederlandse tennisbond biedt wedstrijden aan op elke dag van de week, zowel voor junioren als senioren. Of je nou beginneling, topspeler of iemand daar tussenin bent; wij verzorgen voor iedereen een echte game op zijn of haar eigen niveau.

Onze competitieleiders zijn Paulien Weebers-Scheffer en Jeroen Scheffer

LTVZ Competitie - Voor iedereen een game!

Senioren Smashen, volleyen en lobben maar!

Voor senioren biedt de KNLTB heel veel verschillende soorten competities aan voor diverse leeftijdscategorieën, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarbinnen kunnen onze leden kiezen voor verschillende samenstellingen: damesteams, herenteams en gemengde teams. Smashen, volleyen en lobben dus maar!

LTVZ Competitie - Senioren

Junioren Rally en ace er lekker op los!

De KNLTB biedt competities aan in drie leeftijdscategorieën: t/m 12, 14 en 17 jaar. Daarbinnen kun je kiezen voor verschillende samenstellingen: meisjes, jongens en gemengd. Voor junioren tot 12 jaar ontwikkelde de KNLTB het tenniskidsprogramma, afgestemd op leeftijd, baangrootte en balsoorten. Rally en ace er maar lekker op los!

LTVZ Competitie - Junioren

Tossen Dubbelspel op maandag!

Op zoek naar leuke extra training? Kom dan op maandag naar LTVZ voor de tossavond. Rond 19.00 uur verzamelen we de spelerspassen van alle aanwezigen. Van 19.30 tot 22.30 uur spelen zij (gemengde) dubbelspelen van een half uurtje. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en om tenniservaring op te doen!

LTVZ Competitie - Tossen

KNLTB Voorjaars- en najaarscompetitie

Jaarlijks organiseert de KNLTB een competitie van 7 weken in de periode van april tot juni (KNLTB voorjaarscompetitie) en september tot november (KNLTB najaarscompetitie).

De tegenstanders zijn teams van andere verenigingen. Je speelt zowel thuis- als uitwedstrijden. Er kan in diverse soorten ingeschreven worden; zowel doordeweeks als in het weekeinde. Je kan er als team ook voor kiezen om alleen dubbels te spelen of de combinatie dubbel en enkel.

Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers, maar het is verstandig om wat reservespelers te hebben om te kunnen invallen. Is er eenmaal gekozen voor een bepaalde dag en soort competitie dan worden alle 7 speelronden op dezelfde speeldag gespeeld. Je speelt om en om thuis en uit.

Deelname aan deze competitie is niet gratis. Als team betaal je bv inschrijfgeld aan de KNLTB en de kosten voor tennisballen. De kosten zijn ongeveer 120 euro per team.

Opgave gebeurt bij voorkeur per team, maar het is ook mogelijk om je op te geven als je geen team hebt.

Je kan je (team) opgeven door voor 1 december een mail te sturen naar bestuur.ltvzwartsluis@gmail.com.

KNLTB Voorjaars- en najaarscompetitie
“Een sportieve en gezellige plek om mensen te ontmoeten” - Minella
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!