Onze commissies Richting geven aan de bal!

LTVZ beschikt over diverse commissies. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het clubbeleid en leggen daarvoor verantwoording af bij het bestuur. Binnen onze club zijn zes commissies actief. Allemaal geven ze richting aan een van de ballen die LTVZ hooghoudt.

Richting geven aan de bal! - Commissies - Over LTVZ

Jeugd Werken vanaf de baseline!

De jeugdcommissie vormt het aanspreekpunt voor alle jeugdzaken binnen LTVZ. Het hoofddoel van deze commissie is om kinderen van jong tot oud zich prettig te laten voelen binnen onze club. Daarom werken de leden met het organiseren van tal van activiteiten aan de baseline van het tennis: plezier!

Jeugd - Commissies - Over LTVZ

Technische ontwikkeling Als een racket omhoog!

De commissie technische ontwikkeling (TO) zorgt ervoor dat er voor alle leden voldoende les- en trainingsfaciliteiten zijn. Zij ziet toe op het niveau van de lessen. Ook zorgt de TO dat LTVZ’ers aan KNLTB-competities deelnemen op het juiste niveau. Zo helpt ze leden als een racket omhoog!

Technische ontwikkeling - Commissies - Over LTVZ

Competitie Game, set en match organiseren!

Zorgen dat LTVZ-leden aan zowel interne clubtoernooien- en kampioenschappen als externe KNLTB-competities deelnemen. Dat is de taak van de competitiecommissie. Zij informeren leden over competitievormen, -data en -inschrijvingen en regelen alle materialen en faciliteiten. Oftewel: game, set en match organiseren!

Competitie - Commissies - Over LTVZ
 • Marike Dijkstra
  Paulien Weebers
  Jeanne Postma

 • tc@ltvz.nl

Sponsoring Zoeken naar een gulle forehand!

Sponsoring vormt een belangrijke inkomstenbron om onze trainingen, wedstrijden en evenementen te organiseren en om onze faciliteiten te onderhouden. Onze sponsorcommissie is daarom altijd op zoek naar lokale en regionale bedrijven die ons willen ondersteunen met gulle forehand.

Sponsoring - Commissies - Over LTVZ

Kantine Waar iedereen gelijk is!

Hier hoor je het, hier zie je het, hier voel je het en hier proef je het! De kantine is het sociaal kloppende hart van onze vereniging, waar iedereen gelijk is. De kantinecommissie beheert ons in augustus 2006 geopende clubhuis. Zij krijgen hulp van alle seniorenleden die met kantinediensten bijdragen aan de gezelligheid.

Kantine - Commissies - Over LTVZ
 • Indeling kantinedienst
  06-13767994

 • Inkoop
  06-19815169

Baanonderhoud Verantwoordelijk voor de groundstroke!

De commissie baanonderhoud is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons tennispark. Van clubgebouw tot tennisbanen en van berging tot entree. Ze zorgen dat onze groundstroke er altijd piekfijn bijligt. Bij grote klussen maken zij een planning voor leden en sturen zij de klusgroep aan.

Baanonderhoud - Commissies - Over LTVZ
 • Voorzitter
  06-53119244

 • 06-19815169

“Hier hangt geen ouderwetse tannis-sfeer. Iedereen is welkom en voelt zich thuis” - Bianca
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!