Tennisles Krijg de slag te pakken!

Bal- en slagvaardigheidsoefeningen, korte wedstrijdvormen en uitdagende tennisspelletjes. Bij de tennislessen van LTVZ gaan plezier, passie en prestatie hand in hand. Onder leiding van gedreven trainers bieden we zowel voor onze senioren- als juniorenleden training op maat aan. Wedden dat jij ook de slag te pakken krijgt?

Les volgen?
Tennisles - LTVZ

Senioren Leer winners slaan!

Voor de senioren (vanaf 18 jaar) bieden we tennislessen aan in pakketten van 10, 15 of 20 lessen. Een les duurt 60 minuten en de groepsgrootte kan bestaan uit zes, vier of twee personen. Het is ook mogelijk om losse lessen van een uur af te nemen. De trainingen vinden plaats op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Wil jij ook winners leren slaan? Hieronder vind je het overzicht met lestarieven.

Groepsgrootte Tarieven
1 48,- euro (losse les)
2 24,- euro
4 12,- euro
6 8,- euro
Tennisles - Senioren - LTVZ

Trainer senioren Mattheo Knoop

Mattheo Knoop is nog maar 20 jaar, maar behoort nu al tot de beste 30 tennissers van Nederland. Hij tennist in de Eredivisie en neemt deel aan nationale en internationale ranglijsttoernooien. Mattheo traint minstens 15 uur in de week voor zichzelf. Daarnaast brengt hij de lessen van zijn toptrainers over op de talentvolste jeugd en volwassenen van LTVZ met wedstrijd- en conditietrainingen.

Tennisles - Senioren - Mattheo Knoop - LTVZ

Junioren Van dubbele fout naar ace!

Voor de junioren (tot 18 jaar) bieden we tennislessen aan in pakketten van 20 lessen. Een les duurt 30 tot 90 minuten en de groepsgrootte bestaat uit zes, vier of twee personen. LTVZ levert een eigen bijdrage van 45,- euro bij elk lespakket dat een jeugdlid afneemt. De trainingen vinden plaats op woensdag- en vrijdagmiddag. Wil jij ook van dubbele fout naar ace? Bekijk onderstaand overzicht met lestarieven.

Hoe geven we les?
Tennisles - Junioren - LTVZ
Lesduur Groep van 6 Groep van 4 Groep van 2 Privé*
30 minuten 4,- euro 6,- euro 12,- euro 20,- euro
45 minuten 6,- euro 9,- euro 18,- euro 30,- euro
60 minuten 8,- euro 12,- euro 24,- euro 40,- euro
90 minuten 12,- euro 18,- euro 36,- euro 60,- euro
Scroll om de gehele tabel te bekijken.

*Eigen bijdrage LTVZ in prijzen verwerkt.

Trainster junioren Monique Busscher-Blei

Monique Busscher-Blei tennist al meer dan 20 jaar, heeft eerder veel regionale toernooien gespeeld, maar richt zich nu op het moederschap van drie dochters en het trainerschap. Ze is al 14 jaar actief als tennistrainster en werkt daarnaast ook als leerkracht in het basisonderwijs. Een betere basis om kinderen te leren en hen uitdagende en plezierige tennislessen te bieden, die aansluiten bij hun belevingswereld, is bijna onmogelijk!

Tennisles - Junioren - Monique Busscher-Blei - LTVZ

Wedstrijd- en conditietraining Voor de toppers in spé

Voor de fanatiekste en meest talentvolle jeugdspelers bieden we graag iets extra’s. Daarom biedt seniorentrainer Mattheo Knoop hen op dinsdagmiddag (en bij voldoende deelname ook op woensdagmiddag) conditie- en wedstrijdtraining aan. Hierbij is er extra aandacht voor het voetenwerk, de balans en de bewegingsmotoriek van de LTVZ-topper in spé.

Tennisles - Wedstrijd- en conditietraining - LTVZ

Les volgen Meld je aan via Monique

Zowel senioren als junioren kunnen zich voor het volgen van tennisles en wedstrijd- en conditietraining aanmelden bij Monique Busscher-Blei. Via haar verloopt ook alle communicatie die op de aanmelding volgt. Denk hierbij aan het invullen van formulieren, info over lesindelingen- en tijden en afmeldingen voor trainingen. Monique is voor al deze zaken het aanspreekpunt binnen LTVZ.

Naam Monique Busscher-Blei
Telefoonnummer 038-2304471
06-21533838 (alleen appen!)
E-mail monique@blei.nl
Tennisles - Meld je aan! - LTVZ

Proefles Sla je slag!

Sla je slag! Lijkt het volgen van tennisles je leuk, maar weet je nog niet of het echt iets voor je is? Volg dan eens vrijblijvend een les in een bestaande trainingsgroep. Zowel senioren als junioren zijn van harte welkom om eens een training mee te draaien. Leenrackets zijn op de club aanwezig. Dus hup, sport-outfit aan, bidon mee en sla je slag! Aanmelden voor een proefles kan ook bij Monique Busscher-Blei.

Tennisles - Proefles - LTVZ
“Als ik tegen een bal sla, denk ik even nergens anders aan” - Jorrit
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!