Tennisles Krijg de slag te pakken!

Bal- en slagvaardigheidsoefeningen, korte wedstrijdvormen en uitdagende tennisspelletjes. Bij de tennislessen van LTVZ gaan plezier, passie en prestatie hand in hand. Onder leiding van gedreven trainers bieden we zowel voor onze senioren- als juniorenleden training op maat aan. Wedden dat jij ook de slag te pakken krijgt?

Les volgen?
Tennisles - LTVZ

Senioren Leer winners slaan!

Voor de senioren (vanaf 18 jaar) bieden we tennislessen aan in pakketten van 10, 15 of 20 lessen. Een les duurt 60 minuten en de groepsgrootte kan bestaan uit zes, vier of twee personen. Het is ook mogelijk om losse lessen van een uur af te nemen. De trainingen vinden plaats op woensdagavond. Wil jij ook winners leren slaan? Hieronder vind je het overzicht met lestarieven.

Groepsgrootte Tarieven
1 48,- euro (losse les)
2 24,- euro
4 12,- euro
6 8,- euro
Tennisles - Senioren - LTVZ

Junioren Van dubbele fout naar ace!

Voor de junioren (tot 18 jaar) bieden we tennislessen aan in pakketten van 20 lessen. Een les duurt 45 tot 75 minuten en de groepsgrootte bestaat uit 4, 6, 8 of 10 kinderen. Afhankelijk van de groepsgrootte en duur kost een tennisles tussen de 6,- en 10,- euro. LTVZ levert een eigen bijdrage van 45,- euro bij elk lespakket dat een jeugdlid afneemt. De trainingen vinden plaats op woensdag- en vrijdagmiddag. Wil jij ook van dubbele fout naar ace? Bekijk onderstaand overzicht met lestarieven.

Hoe geven we les?
Tennisles - Junioren - LTVZ

Trainster junioren Monique Busscher-Blei

Monique Busscher-Blei staat al vanaf haar 10e jaar meerdere keren per week op de tennisbaan. Eerst om zelf te tennissen later om meerdere keren per week tennislessen te geven. Daarnaast is ze vaak op andere tennisparken met toernooien met haar eigen drie dochters te vinden. Monique is al 15 jaar tennistrainster en heeft ook de PABO gedaan. Een betere basis om kinderen te leren en hen uitdagende en plezierige tennislessen te bieden, die aansluiten bij hun belevingswereld, is bijna onmogelijk!

Tennisles - Junioren - Monique Busscher-Blei - LTVZ

Les volgen Meld je aan via Monique

Zowel senioren als junioren kunnen zich voor het volgen van tennisles aanmelden bij Monique Busscher-Blei. Via haar verloopt ook alle communicatie die op de aanmelding volgt. Denk hierbij aan het invullen van formulieren, info over lesindelingen- en tijden en afmeldingen voor trainingen. Monique is voor al deze zaken het aanspreekpunt binnen LTVZ.

Naam Monique Busscher-Blei
Telefoonnummer 06-21533838
E-mail monique@blei.nl
Tennisles - Meld je aan! - LTVZ

Proefles Sla je slag!

Sla je slag! Lijkt het volgen van tennisles je leuk, maar weet je nog niet of het echt iets voor je is? Volg dan eens vrijblijvend een les in een bestaande trainingsgroep. Zowel senioren als junioren zijn van harte welkom om eens een training mee te draaien. Leenrackets zijn op de club aanwezig. Dus hup, sport-outfit aan, bidon mee en sla je slag! Aanmelden voor een proefles kan ook bij Monique Busscher-Blei.

Tennisles - Proefles - LTVZ
“Als ik tegen een bal sla, denk ik even nergens anders aan” - Jorrit
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!