Tennisles Krijg de slag te pakken!

Begin je met tennissen, gevorderde, jong of oud, het is altijd goed om je tennisvaardigheden te verbeteren. Daarom is het mogelijk om bij LTV Zwartsluis tennislessen te volgen waarmee je de slag krijgt te pakken.

Tennisschool Tieland

Zowel jeugd als senioren kunnen de slag verbeteren bij Tennisschool Tieland.

Tennistrainer Wijnand Tieland is 31 jaar en woont sinds 2020 in Zwartsluis. Hij heeft 23 jaar tenniservaring en heeft 10 jaar ervaring als tennistrainer in de regio’s Utrecht, Gorinchem, Den haag en Zoetermeer.
Na 2 jaar competitie tennis te spelen bij Hasselt begon het bij Wijnand weer te kriebelen om mensen wat te leren en enthousiast te maken voor het mooie spel. Hij wil jong en oud beter zien worden in een sport waarin hij elk lid kan begeleiden en helpen.

Meer info vindt je in de volgende bijlagen:
Flyer Tennisschool Tieland
Inschrijfformulier Tennisschool Tieland
Wijnand Tieland – even voorstellen

Tennistraining voor de jeugd op vrijdagmiddag

Elke vrijdagmiddag is het voor de jeugdleden mogelijk om tennistraining te krijgen van Edwin Smit. Met veel enthousiasme worden allerlei tennisactiviteiten gegeven en leer je spelenderwijs beter tennissen. Edwin is lid van onze vereniging en organiseert als vrijwilliger deze trainingen. Er wordt alleen een kleine bijdrage gevraagd voor het gebruik van het materiaal. Wil je hieraan meedoen dan kun je een mail sturen naar bestuur.ltvzwartsluis@gmail.com.

Tennisles - LTVZ
“Als ik tegen een bal sla, denk ik even nergens anders aan” - Jorrit
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!