Onze ledenadministratie De helpende backhand!

De ledenadministratie draagt zorg voor het updaten en beheren van gegevens van onze leden. Informatie over nieuwe aanmeldingen, opzeggingen en mutaties deelt zij met de tennisbond. Ook bij het verstrekken van de KNLTB-spelerspassen aan leden en innen van contributiegeld vormen ze de helpende backhand van LTVZ.

Ledenadministratie - Over LTVZ

Lid worden Gooi hier een balletje op!

Wil jij graag lid worden van LTVZ? Leuk! Je bent van harte welkom. We raden je aan even een balletje op te gooien bij Grietje Blei, onze ledenadministrateur. Dat kan door het inschrijfformulier hieronder te downloaden en ingevuld naar haar op te sturen. Maar natuurlijk ook door even persoonlijk contact met Grietje op te nemen via de mail.

Download het inschrijfformulier
Naam Grietje Blei
E-mail ledenadm.ltvzwartsluis@gmail.com
Lid worden - Ledenadministratie - Over LTVZ

Kennismaking Een gratis wildcard!

Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen. Ook dit kun je afspreken via Grietje Blei. Zij regelt graag een wildcard voor je. Hiermee verzorgen we een introductie binnen de club, zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken.

Kennismaking - Ledenadministratie - Over LTVZ

Incasso Spelen op de automatische piloot!

We spelen het liefst zo simpel mogelijk: op de automatische piloot dus! Vandaar dat we je ledengeld het liefst via automatische incasso van je rekening afschrijven. Dit doen we in twee gelijke termijnen, zowel in maart als in mei. Kiezen voor een andere betaalwijze kan. Maar dan brengen we wel 5,- euro aan extra kosten in rekening.

Incasso - Ledenadministratie - Over LTVZ

Sleutel Toegang tot ons centercourt!

Het tennispark is vrij toegankelijk. Voor het gebruik van baanverlichting, kleedkamers en toilet heb je toegang tot het clubhuis nodig. Een sleutel hiervoor kan aangevraagd worden bij het bestuur tegen een borg van 10,- euro. Mocht u een sleutel willen hebben dan kunt u een mail sturen naar: bestuur.ltvzwartsluis@gmail.com.
De kantine heeft een eigen slot. Wanneer u een sleutel nodig heeft voor de kantinedienst kunt u deze afhalen bij de kantinecommissie.

Sleutel - Ledenadministratie - Over LTVZ

Opzeggen Als je voor een bye gaat!

Natuurlijk houden we je liever bij onze gezellig club. Maar er kunnen altijd redenen zijn om je lidmaatschap op te zeggen. Als je voor een bye gaat, doe dit dan uiterlijk voor 1 december schriftelijk bij Grietje Blei. Wie later opzegt, zal het lidmaatschap voor het volgende seizoen ook gewoon moeten betalen.

Opzeggen - Ledenadministratie - Over LTVZ
“Zowel bij de junioren als senioren hangt een goede sportieve sfeer” - Geert
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!