Onze ledenadministratie De helpende backhand!

De ledenadministratie draagt zorg voor het updaten en beheren van gegevens van onze leden. Informatie over nieuwe aanmeldingen, opzeggingen en mutaties deelt zij met de tennisbond. Ook bij het verstrekken van de KNLTB-spelerspassen aan leden en innen van contributiegeld vormen ze de helpende backhand van LTVZ.

Ledenadministratie - Over LTVZ

Lid worden Gooi hier een balletje op!

Wil jij graag lid worden van LTVZ? Leuk! Je bent van harte welkom. We raden je aan even een balletje op te gooien bij Erik Traag, onze ledenadministrateur. Dat kan door het inschrijfformulier hieronder te downloaden en ingevuld naar hem op te sturen. Maar natuurlijk ook door even persoonlijk contact met Erik op te nemen.

Download het inschrijfformulier
Naam Erik Traag
Telefoonnummer 06-81609045
E-mail ledenadm.ltvzwartsluis@gmail.com
Lid worden - Ledenadministratie - Over LTVZ

Kennismaking Een gratis wildcard!

Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen. Ook dit kun je afspreken via Erik Traag. Hij regelt graag een wildcard voor je. Hiermee verzorgen we een introductie binnen de club, zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken.

Kennismaking - Ledenadministratie - Over LTVZ

Incasso Spelen op de automatische piloot!

We spelen het liefst zo simpel mogelijk: op de automatische piloot dus! Vandaar dat we je ledengeld het liefst via automatische incasso van je rekening afschrijven. Dit doen we in twee gelijke termijnen, zowel in maart als in mei. Kiezen voor een andere betaalwijze kan. Maar dan brengen we wel 5,- euro aan extra kosten in rekening.

Incasso - Ledenadministratie - Over LTVZ

Spelerspas Geeft jou ruim baan!

Wanneer je een automatische incasso afgeeft of wanneer je voldaan hebt aan de factuur voor het ledengeld, ontvang je van ons een spelerspas. Deze pas van de KNLTB geeft jou ruim baan binnen LTVZ. De ledenadministratie maakt een afspraak met je om deze spelerspas af te halen.

Spelerspas - Ledenadministratie - Over LTVZ

Sleutel Toegang tot ons centercourt!

Zoals u wellicht heeft meegekregen hebben we door de inbraak het slot op de buitendeur moeten vervangen. Een sleutel hiervoor kan aangevraagd worden bij Diana Rietveld tegen een borg van 3,- euro. Mocht u een sleutel willen hebben kunt u een mail sturen naar: henkendiana1@gmail.com.

Wanneer u geen sleutel heeft maar deze nodig heeft voor de kantinedienst kunt u deze afhalen op 1 van de volgende adressen:

Fam Rietveld - Graaf Lodewijklaan 17
Fam Prikken - Otterbeek 49
Fam van Hengel - De Zegge 4

Sleutel - Ledenadministratie - Over LTVZ

Opzeggen Als je voor een bye gaat!

Natuurlijk houden we je liever bij onze gezellig club. Maar er kunnen altijd redenen zijn om je lidmaatschap op te zeggen. Als je voor een bye gaat, doe dit dan uiterlijk voor 1 december schriftelijk bij Erik Traag. Wie later opzegt, zal het lidmaatschap voor het volgende seizoen gewoon moeten betalen.

Opzeggen - Ledenadministratie - Over LTVZ
“Zowel bij de junioren als senioren hangt een goede sportieve sfeer” - Geert
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!