Kantine Waar iedereen gelijk is!

Hier hoor je het, hier zie je het, hier voel je het en hier proef je het! De kantine is het sociaal kloppende hart van onze vereniging, waar iedereen gelijk is. De kantinecommissie beheert ons in augustus 2006 geopende clubhuis. Zij krijgen hulp van alle seniorenleden die met kantinediensten bijdragen aan de gezelligheid.

Kantine - Over LTVZ

Openingstijden Service bij wedstrijden en activiteiten

Tijdens toernooien en bijzondere activiteiten is het clubhuis geopend en serveert de bardienst de drankjes en de hapjes. Op andere dagen kunnen de leden gebruik maken van de kantine en zorgen zij zelf voor de barbezetting.

Openingstijden - Kantine - Over LTVZ

Kantinedienst We geven geen dropshots!

We vragen alle seniorenleden om mee te draaien in het rooster voor kantinediensten. We verwachten dat iedereen zich op twee momenten laat inplannen (één maal is verplicht). Afmelden voor een kantinedienst kan, maar dan moet er wel zelf vervanging geregeld worden. Sterke drank serveren we niet. Dus geen dropshots, maar wel bier, wijn en fris.

Download de kantineprocedure
Download het kantinereglement
Kantinedienst - Kantine - Over LTVZ

IVA-certificaat Even aan de slag!

De Drank- en Horecawet eist dat er altijd een barvrijwilliger dienst heeft, met IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol Schenken). In samenwerking met NOC*NSF en de KNLTB is daarom een online IVA-toets ontwikkelt van 20 vragen. Wie even aan de slag gaat, kan het certificaat al halen en uitprinten of gemaild krijgen.

Doe de IVA-toets
Check alle IVA-gecertificeerde leden
IVA-certificaat - Kantine - Over LTVZ

De commissieleden Onze best of two!

“Nooit verwacht dat ik tennis zo leuk vinden” - Janneke
Over LTVZ Vrijwilligers met drive!