PLUS-Open toernooi wederom een succes

​Tennisvereniging LTV-Zwartsluis organiseerde afgelopen week het jaarlijkse Plus-open tennistoernooi. In totaal deden 88 deelnemers mee aan het toernooi verdeeld over 8 categorieën.

Naast de Sluiziger tennissers waren er ook veel deelnemers uit de regio van 16 verschillende verenigingen.

Van maandag- tot en met vrijdagavond speelden de deelnemers de poulewedstrijden. Gewapend met een flinke dosis muggenspray stonden er tot laat nog teams op perfect geprepareerde banen. Gelukkig lieten de buien Zwartsluis liggen en kon er het hele toernooi door getennist worden. De temperatuur en sfeer waren top. Op deze zwoele zomeravonden was het terras ook goed gevuld met supporters en deelnemers.

Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd waren uitte zich in veel wedstrijden die spannend waren en gelijk opgingen. Mooie partijen die regelmatig eindigen in het spelen van een beslissende tiebreak. In totaal zijn er 75 wedstrijden gespeeld.

Zaterdag 26 augustus was de finaledag. Opnieuw hielp het weer mee om er een heerlijke tennisdag van te maken en werden de duels op het scherpst van de snede beslist.

Winnaars van het toernooi:

Heren dubbel 6
Luco Huisman en Arne Lanjouw uit Havelte
Heren dubbel 7
Lars Punte en Matiz Ruinemans uit Nieuwleusen
Heren dubbel 8
Tom Jeurink en Daniel Schaart uit Zwartslui
Dames dubbel 6
Mari-Jose Ellen en Miranda van Es uit Zwartsluis
Dames dubbel 7
Angelique Bouma en Dorret Tomassen uit Emmeloord
Dames dubbel 8
Edine Jansen en Midoride Kroon uit Meppel
Gemengd dubbel 6
Luco Huisman en Sandra Bos uit Havelte
Gemengd dubbel 7
Daniel Schaart en Mari-Jose Ellen uit Zwartsluis

Alle deelnemers die als eerste en tweede eindigden kregen uit handen van de organisatie een prijs, bloemen en de hartelijke felicitaties. De organisatie kijkt terug op een gezellig, gemoedelijk en sportief toernooi en bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, supporters en sponsoren voor hun bijdrage aan dit geslaagde toernooi.

Fotogalerij

Meer actueel

Clubkampioenschap: sportief, vriendschappelijk en gezellig!

Clubkampioenschap: sportief, vriendschappelijk en gezellig!

Lees meer