LTV Zwartsluis wint zeer geslaagd Zwartewatertoernooi

De afgelopen week hebben tennissers van de 3 watersteden deelgenomen aan het jaarlijkse Zwartewatertoernooi die dit jaar werd georganiseerd door Zwartsluis.

Er werden dubbelwedstrijden gespeeld in zes verschillende categorie├źn. In de aanloop naar de finaledag werd er wisselend in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis gespeeld. Door het heerlijke weer, de gemoedelijke en sportieve wedstrijden was het nog lang gezellig op de terrassen van de 3 clubs.

Ook op de finaledag scheen de zon en werden finales op het scherpst van de snede gespeeld. Voor Zwartsluis was er een eerste (Margreeth Kappert en Janetta Mooiweer) en tweede (Marike Dijkstra en Paulien Weebers) plek in de dames dubbel . Een eerste plek bij gemengd dubbel 7 (Gert van der Strouwe en Marike Dijkstra) en een tweede plek bij de heren dubbel 7 (Daan Eggink en Jan Wiegers). Een mooie prestatie die resulteerde in het winnen van de grote wisselbeker voor verenigingen. We zijn trots dat we hem mogen houden in Zwartsluis en hopen dat er volgende jaar nog meer teams meedoen aan dit leuke toernooi.

Met dank aan de 3 toernooicommissies voor het zeer geslaagde en sportieve toernooi.

Fotogalerij

Meer actueel

Gezellig tennis Zwatewatertoernooi voor de jeugd

Gezellig tennis Zwatewatertoernooi voor de jeugd

Lees meer