Jeugdtrainer

Ons eigen lid Edwin Smit heeft aangeboden om vrijwillig tennislessen te geven voor de jeugd op de vrijdagen van 16.00 tot 19.00 uur. Hij neemt deze taak op zich omdat hij het jammer vindt dat er tot nu toe nog geen trainer voor de jeugd is gevonden. Hij is geen officiële tennistrainer maar vindt het leuk en belangrijk om de jeugdleden van LTVZ in spelvorm te leren tennissen en de basistechniek bij te brengen. Plezier in het spel en samen spelen is het belangrijkste.

Edwin is zelf ook een fanatieke sporter. Hij is jarenlang bij PAF in Zwolle actief lid geweest en is nu sinds 4,5 jaar lid van LTVZ. Hij speelt in een mixteam op de vrijdagavond. Naast tennissen fietst hij veel en loopt marathons.

Hij gaat op 24 en 25 juni 24 uur lang 500 km fietsen voor het Ronald Mc Donald Huis Zwolle. Voor de tennislessen hoeft Edwin geen bijdrage maar als je toch een bijdrage wil leveren, sponsor hem dan door een donatie te doen. Dit kan door op volgende link te klikken https://www.homesportevents.nl/homesporter/edwin-smit

Alle jeugdleden die hier belangstelling voor hebben kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar jwiegers@home.nl Afhankelijk van de opgaves gaan we samen met Edwin kijken hoeveel groepen en in welke samenstelling hij les gaat geven. De vereniging vraagt een kleine lesbijdrage voor de aanschaf van materialen voor de tennislessen.

Naast Edwin gaan we op zoek naar nog een 2de trainer.

Fotogalerij

Meer actueel

LTV Zwartsluis wint zeer geslaagd Zwartewatertoernooi

LTV Zwartsluis wint zeer geslaagd Zwartewatertoernooi

Lees meer
Gezellig tennis Zwatewatertoernooi voor de jeugd

Gezellig tennis Zwatewatertoernooi voor de jeugd

Lees meer